Frisyrer for hverdag og festBølger har blitt veldig populært nå i det siste,  og mange velger å bruke det til både hverdag og fest. Det er en enkel og lett frisyre og lage, men egner seg kanskje best for de som har litt langt hår. Det kan fort se bustete å rart ut om man har for kort hår. Denne frisyren lager man veldig enkelt med en bølgetang, som man får kjøpt i frisør salonger, expert, elkjøp osv. Dette er en frisyre de aller fleste kan lage veldig fort og greit! anbefales absolutt!Her er en enkel måte og "piffe" opp en helt enkel frisyre på, ved å flette panneluggen til siden og legge inn mer og mer hår så det blir en "fiskebeins flette".  Det er ikke vansklig å lage en sånn flette, og det tar deg ikke lang tid. Du begynner å flette innerst ved skillen din, og bare fletter deg bortover og tar med deg mer og mer hår, og avslutter ved å sette den fast med en hårklype. Det kan være ett lite tips å spraye fletten når du er ferdig, for at den skal holde seg fin. 

 

Krøller er alltid en sikker vinner! For de som har krøller / fall i håret er dette en veldig enkel frisyre, og for de som har glatt hår kan man enten sove med fletter om natta, eller bruke rettetang og rette ut fletten. Man kan også bruke en helt vanlig krøll-tang til og lage flotte krøller! Spray gjerne frisyren så den holder seg hele dagen !

- Clouds93

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

En blogg om frisøryrket !

En blogg om frisøryrket !

17, Oslo

Velkommen til min blogg! På denne bloggen kommer jeg til å skrive ting som er på moten innen frisøryrket, og jeg skal holde meg til trenden clouds, som er en av de fire trendene fra Gave & Interiør messen 2011.

Kategorier

Arkiv

hits